Media

Wat een aandacht de laatste tijd helemaal top

Wat ben ik blij met de aandacht van de media de laatste tijd. Laatst heb ik een telefoontje gehad van Radio 794 van dhr. Rorije en is mijn nummer meerdere malen te horen geweest op deze zender. Maar als grote verrassing kreeg ik een telefoontje van dhr. Nitrauw dat ze bij padd’ndag (feest in Wapenveld) een actie gaan houden waarbij de opbrengst gedoneerd wordt aan mijn actie “een nieuwe bus voor opa”. Dit is echt te gek!!!!

Hieronder een krantenartikel + flyer die recent zijn gepubliceerd:

Collecte Prinses Beatrix Spierfonds

Volgende week 08-14 september ga ik collecte lopen voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Man bijt hond maandag 9 september 2019

Wat overkomt me nu? Ik kreeg een mail van Man bijt Hond op donderdag 5 september. Ze willen me interviewen aangezien het de week erop “de week van de spierziekte is”. Overdondert natuurlijk door dit bericht, direct de vrijdag vragen aan school of ik de maandagochtend vrij kan krijgen. En jawel de school geeft aan dat dit om deze reden mag. Wat er van het interview geworden is? Klik op de link en je kunt het zien. https://www.kijk.nl/sbs6/manbijthond/videos/MCxshWAEcLG/man-bijt-hond MbH Jullie zijn een Geweldige Team!!! Bedankt dat jullie mij gekozen hebben voor dit interview en bedankt voor de donatie

Vanmorgen (22-09-2019) op de radio geweest (Zin In Zondag) in een interview van omroep Gelderland. Dit was echt leuk om te doen en ik wil Daan Hartgers bedanken voor het fijne gesprek en voor het kaarsje voor mijn Opa. Wil je weten hoe dit interview is gegaan klik dan op onderstaande link voor het hele verhaal of op het filmpje voor het interview. https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2425084/Josh-zorgt-en-zingt-voor-opa-Gradus-nu-nog-een-rolstoelbus

Daan Hartgers Bedankt!!

Prinses Beatrix Spierfonds

Elk jaar loop ik met de collectebus voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Dit doe ik graag, maar als je daarvoor een oorkonde krijgt dan voel je je toch echt wel gewaardeerd. Ik kreeg de oorkonde van mevrouw Rougoor, de coördinator in Heerde van het Prinses Beatrix Spierfonds op 20 november 2019, omdat ik het hoogste bedrag aan giften heb opgehaald. Ik ben heel trots op deze oorkonde maar zonder deze giften was dit nooit gelukt. Dus aan alle gevers BEDANKT!!

.

De Vrijwilligerspluim (prijs voor vrijwilligers onder de 18).

Mijn moeder vroeg of ik bereid was om eventueel op de vrijwilligersavond mijn lied te zingen. Tuurlijk wil ik dat. Maar wat is dat dan zo’n vrijwilligersavond? Dit is een avond op 29 november georganiseerd door de Gemeente Heerde waarbij gekeken wordt naar alle inzet van vrijwilligers binnen de gemeente Heerde. Het belangrijkste wat ik onthouden heb?! Vrijwilligers maken de maatschappij een stuk leuker en beter! Door hun inzet bij diverse sportverenigingen, hun hulp aan ouderen maar ook ondersteuning daar waar nodig is op veel verschillende vlakken. Ik dus mee die avond, er waren veel verenigingen die hun kunsten vertonen en er waren kunsten bij die ik echt superknap vind! Tot op een gegeven moment er een uitreiking plaats vindt door de burgemeester van Heerde (mevrouw Koops-Scheele) . Ze noemt mijn naam samen met 3 andere jongeren . Ze vertelde over de inzet van ons allemaal!! En daar mogen we alle 4 trots op zijn!! Van ons 4 kreeg ik uiteindelijk de Oorkonde “de Pluim”. Ze vertelde dat ik collecte liep voor het Prinses Beatrix Spierfonds maar ook vertelde ze dat ik een actie houd voor mijn Opa zijn nieuwe bus. En dat ik hier een lied voor heb gemaakt. Tja, daar sta je dan en dan krijg je het wel warm zo voor een groot publiek. Maar ik heb mijn lied gezongen en kreeg zelfs een staande ovatie! Na ons werden de genomineerden voor de vrijwilligersprijs gevraagd op het podium te komen. Waaronder dhr. A. Eilander de winnaar van de vrijwilligersprijs. Hij kreeg een envelop uitgereikt van de burgemeester. Maar wat zegt hij nu? “Ik heb heel veel respect voor die jongen van dat lied” en vraagt of ik bij hem wil komen. Hij geeft de envelop aan mij! Echt, ik wist niet wat ik moest zeggen. Maar ik vond dit helemaal Supertof en wil hem daarom ook via mijn site nog een keer Hartelijk Bedanken!! dit geld gaat bij de bus voor mijn Opa.

De uitreiking van de medailles door de burgemeester
De uitreiking van de oorkonde

Afgelopen week ben ik geïnterviewd door LENSTV. Hiervan is een filmpje gemaakt. deze is te zien op https://lenstv.eu/watch/40

De kracht van Feyenoord!

Vandaag (07-05-2020) een echte verrassing gekregen!! Wij zijn hier thuis allemaal supporters van de club Feyenoord. Nu heeft Feyenoord mij verrast voor mijn inzet om geld in te zamelen voor de bus voor opa en nu voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Ben Wijnstekers hield een mooie toespraak waarom ik dit verdiend had. Peter Houtman overhandigde mij daarna nog enkele cadeaus waaronder een aanvoerdersband getekend door Steven Berghuis!!! Ik was echt overrompeld en wist eventjes niets te zeggen. Nu een aantal uren later komt het besef eigenlijk pas.

Ik wil graag alle heren en dames die hierbij aanwezig hartelijk bedanken voor dit mooie cadeau! Een dag die ik nooit meer zal vergeten.

de vele cadeaus
Bij de spelersbus voor mijn huis
ik met de aanvoerdersband

Groetjes Josh