Over het lied

Een korte tot standkoming:

Ik hou van zingen en dan vooral van rappen. Van mijn 6e tot mijn 10e zong ik bij het kinderkoor Alles Kids. (zie hier een optreden van Alles Kids)Nu zing ik bij Hear the Voices (Music4All). Onze dirigent is Marten van de Worp, hij geeft ook muziekles op school dus vanaf groep 0 krijg ik muziekles en dat is echt de leukste les op school 😊. Mijn moeder filmt altijd alle optredens en laat deze dan thuis aan opa zien. Opa kan bijna nooit mee naar een optreden en ik weet dat hij het geweldig vindt als ik of mijn zusje zingt (zij houdt ook erg van zingen en zingt bij Alles Kids). Ook heb ik samen met 4 andere jonge mantelzorgers een mantelzorg lied gemaakt (mogelijk gemaakt door de Plu, deze zet zich in voor mantelzorgers), wat we ook overhandigd hebben aan de wethouder. In dit lied rapte ik en opa vond het super mooi! Omdat ik van rappen hou en opa het heel mooi vind, heb ik  zelf een nummer geschreven, trefwoorden, wat hebben opa en ik samen, dat we kameraadjes zijn is 1 ding wat zeker is en ook dat ik heel veel van hem hou en hem heel graag blij zie. Pieter (Young Teach) heeft me geholpen met de puntjes op de i te zetten.  Toen de tekst klaar was zijn we naar de studio gegaan en hebben de beat bij het lied gemaakt en heb ik het ingezongen. Super vet om te doen!! Maar nog mooier was de reactie van opa toen ik hem op eerste kerstdag mijn eigen gemaakte cd gaf met mijn lied speciaal voor opa. Hij is er zo trots op en zo blij mee! Helaas ben ik nog maar 1 van de weinigen die opa nog verstaat, het praten gaat steeds moeilijker. Ik wil opa echt niet kwijt!

Het originele lied is ook op de lokale omroep gedraaid en ik ben geïnterviewd.

Mijn tante Dini heeft dit nummer onder de aandacht gebracht bij Theo Lens een muzikant in hart en nieren ( www.theolens.nl )  Hij heeft het nummer aangepast waardoor het nummer nu nog mooier is geworden. Dit is allemaal in een echte studio opgenomen! Dit was gaafff!

Nieuwsgierig naar het nummer, hoe het resultaat is geworden? Het lied is hier te beluisteren.